Visual

Leiden is Nationale Onderwijsstad 2025!

Het besluit is genomen: Leiden is Nationale Onderwijsstad 2025!

Ook voor Resonans een mooie felicitatie, want we hebben diverse locaties in de nationale onderwijsstad van dat jaar, waaronder de Korte Vlietschool. Het is een titel die Leiden in 2025 het hele jaar met trots mag dragen, met de nationale onderwijsweek van 6 tot 10 oktober 2025 als hoogtepunt. Dit biedt een mooie kans om de parels van het Leidse ecosysteem te delen met elkaar en te laten zien aan het hele land.

Waardering voor het onderwijs

Leiden is in 2025 het epicentrum van de Nationale Onderwijsweek. De gemeente zet het onderwijs in de stad in de schijnwerpers en laat ook de waardering blijken voor de mensen die zich dagelijks met onderwijs bezighouden. De mooie activiteiten bieden daarnaast educatieve inspiratie.

Partnerschap Leiden Nationale Onderwijsstad

Leiden Nationale onderwijsstad 2025 is een partnerschap van de gemeente Leiden, Leiden Kennisstad, het LEF en de stichting Nationale Onderwijs Week.

Betrokken partijen gaan binnenkort samen in gesprek om allereerst het glas te heffen op deze mooie titel. Daarna gaan ze in gesprek over het overkoepelend thema voor de Nationale Onderwijsstad 2025. Houd de website van de Nationale Onderwijsweek in de gaten om te zijner tijd meer informatie te lezen.