Visual

Leidse Sportweek 18-27 september

Bewegen is goed voor iedereen. Maar welke sport past bij jou? Tijdens de Leidse Sportweek (18-27 september) zijn er kennismakingslessen te volgen van allerlei sporten. Zo kun je bijvoorbeeld kennis maken met Aikido, Taekwando en Boulderen. Maar ook bekendere sporten als voetbal en tafeltennis bieden instaplessen aan. Kijk op www.sportkennismakingleiden.nl voor de activiteiten in de Sportweek.

Sporten is voor iedereen

Een beperking hebben hoeft voor sporten trouwens geen beperking te zijn. De Gemeentelijke Schoolsportcommissie Leiden biedt weer leuke kennismakingscursussen aan. Op de website www.schoolsportcommissieleiden.nl, onder het tabblad ‘cursusaanbod aangepaste sporten’ staat een gevarieerd lijstje activiteiten voor mensen met een beperking.

Om je aan te melden maak je een account aan via de button ‘aanmelden’. Daarop krijg je een e-mail om je account te bevestigen. Log vervolgens in op de website en kies een leuke sport om eens te proberen. Als je je hebt aangemeld voor een sport krijg je weer een e-mail om de inschrijving te bevestigen. Voor alle cursussen betaal je € 25,-.

Wil je meer informatie over de cursussen of wil je weten of jij er wel aan mee kunt doen? Bel of mail Eveliene Annink, consulent aangepaste sporten. T: 015 241 11 51 E: e.annink@rijnlandbeweegt.nl