Visual

Open dag Het Metrum 5 februari 2022

Op Praktijkcollege Het Metrum in Leiden staat leren door doen centraal. Ben je op zoek naar vervolgonderwijs en lijkt je dat ook wel wat? Ga eens kijken tijdens de Open Dag op 5 februari 2022!

Optimale inzet van talent

Bij Praktijkcollege Het Metrum dagen ze leerlingen uit hun talenten optimaal in te zetten. Dit doen ze door een onderwijsaanbod dat zoveel mogelijk aansluit bij het regulier onderwijs. Uiteraard passend bij de motivatie en mogelijkheden van de leerling. Ze bieden verschillende praktijkvormen aan binnen en buiten de school om ervaring op te doen. Maximaal zelfstandig zijn is het doel.

Voorlichting ouders

Voorafgaand aan de Open Dag organiseert Het Metrum een voorlichtingsmoment voor ouders. Dit is op donderdag 27 januari 2022 (19.30 uur inloop, 20.00 uur aanvang). De avond bestaat uit een plenair gedeelte, waarna men opsplitst in twee delen: ouders van leerlingen die zml-onderwijs willen volgen en ouders van leerlingen die Praktijkonderwijs willen volgen.

Inschrijven

Inschrijven voor de Open Dag van Het Metrum kan via deze website. In verband met corona wordt gewerkt met tijdblokken. Schrijf je snel in en kom op de leukste praktijkschool van Nederland!

Het Metrum ziet je graag op de Open Dag van Het Metrum in Leiden!

Praktijkcollege Het Metrum maakt net als Korte Vlietschool onderdeel uit van stichting Resonans speciaal onderwijs.