Visual

Kijkje in de klas op Korte Vlietschool

Werken in het speciaal onderwijs is superleuk! Jij kunt hiervan proeven in de Open Week op de Korte Vlietschool in Leiden. Kom gewoon eens vrijblijvend kijken in de week van 27 tot en met 31 maart 2023!

Geen dag is hier op school hetzelfde. Welke dag In de Open Week van 27 tot en met 31 maart kies jij?

Help kinderen zich te ontwikkelen

Op de Korte Vlietschool bieden we speciaal onderwijs aan kinderen van vier tot twaalf jaar. In een veilig pedagogisch klimaat zorgen we ervoor dat leerlingen goed kunnen leren en zich ontwikkelen. Via drie leerroutes kunnen leerlingen de beste kansen voor zichzelf creëren, ongeacht hun IQ of ondersteuningsbehoefte.

Kijkje in de klas

Vijf dagen lang geven de kinderen van De Korte Vlietschool een kijkje in hun klas en dagelijkse schoolleven. Het team van leerkrachten, onderwijsassistenten en andere specialisten laat zien hoe zij elke dag met hart en ziel bijdragen aan de ontwikkeling van hun leerlingen. Onze medewerkers krijgen daarbij de ruimte om dingen anders te doen en zijn niet bang om buiten de lijntjes te kleuren.

Loop een dagdeel mee

Zien hoe dat in de praktijk werkt en welke kleur jij kunt geven aan het speciaal onderwijs? Kom dan bij ons kijken en loop een dagdeel mee op de Korte Vlietschool.

Bel of mail voor een afspraak. Welkom!

Bekijk hier de poster.

De Korte Vlietschool is onderdeel van Resonans speciaal onderwijs.